Prima acțiune de atac a tricolorilor. Florin Andone s-a luptat pentru un balon, l-a câștigat, apoi i-a pasat în stânga lui Chipciu, mijlocașul lui Anderlecht a prelungit spre Latovlevici, dar ultimul nu a reușit să centreze în careu, relatează digisport. ACTUALIZARE 21:45. A început partida Polonia-România. Imaginile de la meciul Polonia - România vor fi disponibile pe site-ul digisport. ro, imediat după finalul partidei de la Varșovia. ACTUALIZARE 15:30 Partida dintre echipele naţionale ale Poloniei şi României, care va avea loc pe arena Narodowy, se va disputa cu stadionul acoperit, s-a stabilit, sâmbătă dimineaţă, la şedinţa tehnică, informează site-ul oficial al FRF.
E foarte posibil ca staff-ul României chiar să mizeze pe acest element al surprizei în jocul cu Iga Swiatek. 15-04-2022 18:26Iga Swiatek, execuția anului în tenis, în meciul cu Miki BuzărenescuLiderul clasamentului mondial feminin de tenis Iga Swiatek a inventat o lovitură ireală în meciul cu Mihaela Buzărencu, câștigat de sportiva din Polonia fără drept de apel, cu 6-1, 6-0.
2-0: Iga Swiatek începe în forță și cel de-al doilea set. A început setul al doilea al meciului dintre Swiatek și Buzărnescu, românca fiind la serviciu! 6-1: Poloneza își face cu mare greutate serviciul, irosește două mingi de set, dar nu o mai ratează pe cea de-a treia. 5-1: Mihaela Buzărnescu reușește să câștige primul său game din acest meci. 5-0: Poloneza își face din nou serviciul. 4-0: Iga Swiatek nu întâmpină niciun fel de problemă în debutul meciului. Conduce cu două break-uri în față. 3-0: Poloneza defilează la începutul primul set.
Polonia și România, aliații NATO care devin nucleul posturii
Meciul va fi transmis de TVR. Polonia este lider detaşat în grupa E, cu 13 puncte din 15 posibile, şi nu i-a dat nicio şansă echipei lui Christoph Daum în turul de pe Arena Naţională, din noiembrie: s-a impus cu un categoric 3-0, graţie reuşitei lui Grosicki şi "dublei" lui Robert Lewandowski. Cel mai scump fotbalist român plecat din Liga 1, Nicolae Stanciu, va fi cel mai probabil rezervă. Selecţionerul Daum se va baza pe un sistem de joc 3-5-2, cu opt stranieri şi doar trei jucători din Liga 1.
Polonia
„Facem petiție ca Andreea Prisăcariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy! Semnați mai jos! ”, a scris WTA, pe contul oficial de Twitter. 16-04-2022 15:07Horia Tecău, concluzii după înfrângerea zdrobitoare cu PoloniaCăpitanul-nejucător al echipei României a încercat să găsească lucrurile pozitive după înfrângerea clară în fața Poloniei: „M-am simțit chiar bine.
16-04-2022 09:08Iga Swiatek - Andreea Prisăcariu 6-0, 6-0. România, învinsă fără drept de apel în PoloniaFINAL: Iga Swiatek – Andreea Prisăcariu 6-0, 6-0România a ratat calificarea la turneul final din Billie Jean King Cup și va juca în Divizia 1 în următorul sezon al competiției. Iga Swiatek a adus două puncte pentru Polonia, victorii categorice cu Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu. 6-0, 6-0.
Polonia și România: unitate și (dis)continuitate în fața Rusiei
În setul al doilea, la scorul de 5-0, Swiatek a returnat ireal o minge, simulând un forehand, care s-a transformat într-o execuție de mare finețe care a surprins-o pe jucătoarea noastră. Asociația Tenisului Feminin (WTA) a propus la scurt timp după încheierea partidei ca lovitura să poarte numele liderului mondial, Iga Swiatek. ”Trebuie să găsim un nume pentru această lovitură! Lovitura Swiatek! ”, a postat WTA pe contul oficial de Twitter.
Polonia - România 4-0, în barajul Billie Jean King Cup. WTA, propunere haioasă pentru Andreea Prisăcariu: „Facem petiție să apară pe Netflix! ” - Fanatik. ro16-04-2022 16:58WTA, propunere haioasă pentru Andreea PrisăcariuDeși a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 0-6, 0-6, în calificările turneului final Billie Jean King Cup, Andreea Prisăcariu a primit o propunere neașteptată din partea Asociației Tenisului Feminin (WTA). Mai exact, WTA i-a propus sportivei românce, printr-o postare pe Twitter, să apară pe platforma Netflix într-un show de stand-up comedy, având în vedere declarațiile haioase pe care le-a avut atât la conferința de presă, cât și la ceremonia tragerii la sorți.
FedCup: Polonia vs România - Programul meciurilor - Hotnews
Swiatek închide acest meci. 5-0. Andreea rămâne cu o ultimă șansă de a face măcar un game. 4-0. Break Switaek. 3-0. Game Swiatek. 2-0. Prisăcariu rămâne fără game câștigat. 1-0. Swiatek face un nou break. 6-0. Iga închide setul la zero. Break făcut de Swiatek. Un game mai lung pe serviciul lui Swiatek, câștigat tot de poloneză. Un nou break pentru Swiatek. Game facil pentru Swiatek.
Polonia obține calificarea la turneul final Billie Jean King Cup
Mă bucur că am reușit să servesc mult mai bine. Per total, eu sunt mândră de mine și știu că am făcut tot ce am putut în condițiile date”, a declarat Begu pentru Prosport. 15-04-2022 13:50Iga Swiatek - Mihaela Buzărnescu 6-1, 6-0Vezi video cele mai importante faze. 6-0: Iga Swiatek câștigă fără să se întrebuințeze prea mult un meci în care Mihaela Buzărnescu practic nu a existat pe teren. 5-0: Un nou break reușit de Swiatek, care e la un singur game de câștigarea meciului. 3-0: Al doilea game pierdut de Mihaela Buzărnescu pe propriul serviciu în acest set.
Romania vs Poland - Defence Database România
3 minute | Rusia acuză România, Polonia cere 1,3 trilioane de